Zapisz się do naszego
newslettera!

Otrzymuj powiadomienia o słodkich nowościach
oraz limitowanych promocjach na Blueberry Cakery.

Klikając zapisz się akceptujesz warunki polityki prywatności i regulaminu

Szkolenie masterclass: monoporcje

300.00 

Poznaj tajniki tworzenia różnorodnych monoporcji oraz musów w zaawansowanej wersji!

Poziom: średniozaawansowany | zaawansowany
Prowadzący: Jagoda Strzelecka
Szkolenie grupowe (max. 3 osoby) – 2490 zł brutto.
Czas trwania: 2 dni, po ok. 9-10 godzin.
Terminy: znajdziesz do wyboru w okienku poniżej.

Rezerwacja miejsca wymaga wpłaty bezzwrotnego zadatku w wysokości 300 zł.

Masz pytania? Zadzwoń do nas: 505 841 910

To intensywne, dwudniowe szkolenie skierowane do amatorów, właścicieli kawiarni i cukierni, a także cukierników pragnących podnieść swoje umiejętności i poszerzyć ofertę o wyjątkowe desery. Kurs jest dedykowany osobom, które chcą poznać tajniki tworzenia różnorodnych monoporcji oraz musów w zaawansowanej wersji.

Czego się nauczysz?
Tworzenie monoporcji – w trakcie szkolenia stworzysz różne rodzaje monoporcji, w tym: tartaletka, tartaletka dubajska, monoporcje: kulka, szyszka, grzybek, walec, unicorn.
Tworzenie tortów musowych – nauczysz się, jak przygotować torty musowe w kształcie poduszki oraz kłębuszka, które będą doskonałym rozwiązaniem na specjalne okazje.
Dekorowanie i wykańczanie deserów – odkryjesz, jak wykorzystywać zaawansowane techniki dekorowania, takie jak: jadalny zamsz, błyszczący glaze, polewa neutralna, cover do owoców.
Tworzenie insertów i cremeux – nauczysz się, jak przygotować pyszne insert do swoich monoporcji, które nadadzą im wyjątkowego smaku i struktury.
Musy, kremy, biszkopty i prażynki – będziesz pracować z różnorodnymi bazami deserowymi, ucząc się technik, które pozwolą Ci tworzyć idealne musy, kremy oraz chrupiące prażynki.

Jaką wartość zyskasz?
Zaawansowane techniki tworzenia monoporcji – zdobędziesz szeroką wiedzę na temat projektowania i tworzenia monoporcji, które będą efektowne i smaczne.
Opanowanie dekoracji i wykończenia – nauczysz się jak używać nowoczesnych technik dekorowania i wykończania deserów, które podniosą jakość Twoich wyrobów.
Samodzielność w pracy z różnymi rodzajami deserów – po ukończeniu szkolenia będziesz potrafił przygotować szeroki wachlarz nowoczesnych deserów, które wyróżnią się na rynku cukierniczym.
Zwiększenie atrakcyjności swojej oferty – techniki, które przekażemy podczas kursu, pozwolą Ci zaoferować swoim klientom eleganckie i smaczne desery, które będą przyciągać uwagę i spełnią wymagania nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Co otrzymujesz?
Materiały szkoleniowe – skrypt z recepturami.
Certyfikat ukończenia szkolenia.
Lunch oraz napoje podczas szkolenia.
Dostęp do zamkniętej grupy absolwentów, gdzie możesz zadawać pytania, konsultować się z prowadzącymi i dzielić się swoimi wypiekami po szkoleniu.

Rezerwacja miejsca na szkolenie jest równoznaczna z wpłatą bezzwrotnego zadatku w wysokości 300 zł.

*Zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia lub zmiany terminu, jeśli nie zbierze się wymagana minimalna ilość kursantów.

Możliwość dofinansowania z KFS! Po szczegóły skontaktuj się z nami: 573 779 978.

Data

03.03.2025, 13.04.2025, 19-20.05.2025, 22-23.09.2025, 23.02.2025, 16.03.2025, 14.04.2025, 17.03.2025, 08.04.2025, 17.02.2025, 10.03.2025, 11.03.2025, 06.04.2025, 07.04.2025, 02.03.2025, 02-03.06.2025, 15-16.09.2025, 21-22.10.2025

Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button